God Jul Och Gott Nytt År Önskar Alla I Hönshuset Till Er Alla! :D

Här kommer lite bilder på Malyerna från Tyskland.En tupp och två hönor i färgen Guldevetefärgad.Tuppen är alltid rak i ryggen.Fick en luftavfuktare i julklapp så nu ska det inte vara några snuviga höns här.Och vart ska dom ju had det. Ett element som fungerar prima.Duvorna som är kvar. Två hanar som är vita och bruna och en hona som är helt vit. Dom kallsa påfågelduvor.Torkade nässlor är alltid gott.Lite av dom trötta strididsarna.Parning 1Parning 2Parning 3 klar!
Det är alltid trevligt med lite granris i hönshuset.
Lite bilder från tyskland! :D

Till tyskland åkte jag med Per, Lisa och Rejo. Vi var på julmarknad, Zoo, var hem till en uppfödare av guldsvartbandad brahma, övernattade på hotellet "Hotell de saxe" och gick på deras utställning i Lipzig med       ca 40 000 djur, mycket duvor men lika kul ändå! :D

Nästa år är det Europa Utställningen så jag hoppas jag fått ihop pengar till den resan då! :D

Bilder:
Jobbigt att måla allt detdär på ett stort hus.Min fina Malaytupp som  jag har införskaffat mig.Och så köpte jag två fina hönor till han, färgen är Guldvetefärgad.På julmarknade fanss det mycket saker att titta på. :)Skål för totalt 330 mil på vägen! :DSå fin. :)Ännu finare.Lipzig ZOO.
 


Det ligger en jättestor sköldpadda där, om ni ser den? ;)Fanns ett stort rum som var en cirkel där hajarna simmade. :)Dessa var välldigt trevliga att kolla på, dom lekte och hoppade. :)Stora pelikaner.Zoot var jättestort men jag kan inte lägga upp alla bilder. :)Hemma hos uppfödaren.


Det har varit en mycket rolig resa! :D


Hemma från Tysklandsresan! :D

Nu är jag hemma från resan och fick med mig hem en tri malyer som är guldvetfärgade.
Kommer att lägga upp bilder snart från resan men det är mycket med plugget j just nul.


RSS 2.0