Tack för en rolig dag! :)

Det var välldigt mycket folk på Höns-Bytar-Dagen, och mycket djur åå. :)

Skaffade mig 5 Påfågelduvor, som är urfina! :)
Detta var på morgonen, mer folk och höns kom det. :)Mina kycklingar som skulle könsbestämmas. :)Fanns även kaniner. :)Även vaktlar. :)Och dom vackra påfågelduvorna jag köpte. :)Mycket dvärcochin från Carina. :) Och tre Storcohintuppar. :)Mina araucanapar, sålde tyvärr bara tre hönor och en tupp, resten ska en i byn ha, så har ni tuppar över som nu inte kan ha kvar tra jag dom gjärna och ger till henne. :)En som tar Stor Orpington Gul beställningar, kycklingar och ägg. :)Fönix. 2.0Fnönix. 1.2Röd Silkes (Stor). 1.1Chabo.Orpington. 1.1Min vackara duvor. :)Svartdvärgsilkestupp, synd att somen fokuserade på gallret...:(Kaninungar! :)Helens Mignon. :)Nakenhalsad, 1.0, och cabo, 1.1Min nyaste kycklingar har nu flyttat ut i kaninburen. :)Helt perfekt. :)Här ska duvorna bo tills det blir lite kallare och jag har fixta klart i hönshuset åt dom! :)Längtar tills dagen då jag kommer få släppa ut dom! :)Nu har dessa kycklingar flyttat ut till hönshuset från kaninburen. :)Nu har dessa kycklingar flyttat från buren i hönshuset ut till dom stora hönsen! :) Dvärcochintuppen till höger är inte min. :)Tack alla för en lyckad hönsbytardag! :)


Hoppas på fint väder! :)

Snart är det ju hönsbytardag så nu har jag laddat med höns och kycklingar som ska få följa med. :)

Har en del höns som ska säljas men även kycklingar som ska könsbestämmas. :)

Här kommer lite bilder. :)

Har laddat inför vintern med brännässlor.Det nyaste tillskottet, fyra kyklingar av MES, en dvärsilkes, en blandning mellan storcohin/Araucana och en dvärcochin. :)Dvärsilke och Storcochin Guldsvartbandad som ska med och könsbestämmas. :)Gott me mat.Mitt vita par av Araucana. (Dom ska nog följa med för tuppen har jag sett vill para sig med mina storcohinhönor fast dom inte tilllåtit det än.)Ca 20-25 kyckligar som ska könsbestämmas. :)


Blå/Brun viltfärgade Araucanahönan.Blå/Brun viltfärgade Araucanatuppen.Dvärgsilkesgruppen. :)


Snart hönsbytardag och nya kycklingar! :D

Snart är det hönsbytardag hos Helen i Jutbo, längtar jättemycket! :D

Har fått ägg av carina så jag kläckte fram MES. Fanns lite plats kvar i kläckaren så jag la i Silkes och ett ägg av blandnig. Sen visade sig att en av dom svarta kycklingarna är en Dvärg Kochin. :)

Bilder på dom små söta:


Blandrasen, dvärgkochin och MES.RSS 2.0